Σάββατο 4 Απριλίου 2009

ΝΙΚΗ-ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΤΟΥ 7ου ΓΥΜΑΣΙΟΥ ΣΤΟ ΒΟΛΕΙ

Το 7ο Γυμνάσιο ήταν ο μεγάλος νικητής στο ντέρμπι με το 8ο,κερδίζοντας με 2-1 σετ στο μεγάλο ντέρμπι των προημιτελικών,του Πρωταθλήματοε Βόλει Γυμνασίων του Νομού μας.
Σε ένα συγκλονιστικό παιχνίδι που κρίθηκε στο τάι-μπρέικ το 7ο Γυμνάσιο έφτασε τελικά στην νίκη με 2-1 σετ,παίρνοντας παράλληλα το εισιτήριο για την ημιτελική φάση.
Οι τυπικά γηπεδούχοι του 8ου Γυμνασίου μπήκαν πιο δυνατά στο παρκέ του Κλειστού της Μπάρας και κατάφεραν να παρουν εύκολα το πρώτο σετ με 25-18.Στο δεύτερο σετ οι ρόλοι αντιστράφηκαν,με τις παίκτριες του 7ου να παίρνουν από νωρίς το προβάδισμα στο σκορ και να φτάνουν τελικά στην επικράτηση με 25-22 ισοφαρίζοντας σε 1-1 τα σετ.
Έτσι οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν σε τρίτο και τελευταίο σετ(σημ. στα σχολικά πρωταθλήματα ο νικητής αναδεικνύεται με την κατάκτηση δύο σετ),όπου οι φιλοξενούμενες κατάφεραν να δημιουργήσουν γρήγορα μία διαφορά τεσσάρων πόντων(3-7),με τις παίκτριες του 8ου όμως να επιστρέφουν γρήγορα και να μειώνουν σε 6-8.Από εκεί και πέρα όμως το παιχνίδι ήταν επιθετικός μονόλογος για το 7ο ,με τις παίκτριές του να δείχνουν καθαρό μυαλό και να φτάνουν στην κατάκτηση του σετ με 15-9 και έτσι να παίρνουν την νίκη και την πρόκριση στα ημιτελικά,,εκεί όπυ θα αντιμετωπίσει το Γυμνάσιο Πρίνους, με τον νικητή να υποδέχεται στον τελικό τον νικητή του άλλου ημιτελικού ανάμεσα στο 4ο Γυμνάσιο και το 1ο Γυμνάσιο.
ΤΑ ΣΕΤ:25-18, 22-25, 9-15
7ο Γυμνάσιο:Ξαγαρά Δ.,Μπέλλου,Κατσιούλα,Παλατζά,Μηλιώτη,Σταυροπούλου,Κοντέ,
Γκόγκου,Μάντζιου,Γκένα,Τσανταρλιώτη,Ξαγαρά Α.
8οΓυμνάσιο:Τσίγκα,Χρυσούλα,Παπαπολύκαρπου,Κοντογιάννη,αγαθοκλέους,Τριφώνη,Πιτσάκου,
Λύτρα,Μαργαρίτη,Γκιζλή,Κρύου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου